Zo werkt ‘t bij BestBuddies

Wil je van betekenis zijn voor een ander? Door Buddies met Peer-Buddies (vrijwilligers) te matchen, brengt BestBuddies jongeren met en zonder een licht verstandelijke beperking bij elkaar. Goeie match? Dan is het een kwestie van doen, creëer met elkaar de leukste herinneringen. Gewoon op je eigen manier, zonder poespas.

Kennismaken

We zijn benieuwd naar jou! We willen je graag beter leren kennen en koppelen je graag aan iemand die helemaal bij je past. Meld je aan en we nemen contact met je op.

Prematch

Hoe beter jij bij een Buddy of Peer-Buddy past, hoe leuker het is. De match wordt begeleid door onze clubmanagers.

Ontmoet

Zomaar even 'ja ik wil' zeggen, dat hoeft natuurlijk niet. Maak eerst kennis met je Buddy of Peer-Buddy en besluit zelf of je vrienden wil worden.

Share the fun

Heb jij precies de juiste Buddy of Peer-Buddy gevonden? Ga dan samen leuke dingen doen. Deel je ervaringen met ons en met de wereld!

Direct aanmelden

Buddy  Student-Buddy  Peer-Buddy

Buddy: ik zoek een vriend. 
Student-Buddy: ik wil vanuit mijn opleiding een vriend zijn. 
Peer-Buddy: ik wil een vriend zijn. 

TEST

TEST van de website

Stories

bowlen in je eentje.

Daar is toch niks aan? Dat vinden wij nou ook. Iets ondernemen wordt veel leuker als je dat samen doet. Toch is het voor veel jongeren met een beperking lastig om erop uit te gaan. Jij kunt daar iets aan doen. BestBuddies brengt jongeren met en zonder beperking dichter bij elkaar.

Kom op

NOU!

Leander en Iwan zijn sinds 2014 elkaars buddy. Squash, barefoot running, een haltertje pushen... Sport verbindt en winnaars verbroederen, ook als ze een keertje verliezen. Nog een potje doen?

Vriend

WORDEN?

Heb jij interesse in het worden van een vriend net als Rolanda en Jante? Wil jij ook leuke dingen doen en genieten van elkaars gezelschap?  Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Strike

Arthur en Koen zijn sinds 2013 elkaars Buddy.
Bowlen vinden ze het leukst, zeker met achteraf een lekkere kaskraker in de bios. Moeilijk? Welnee, je hebt niet eens je eigen schoenen nodig!