Zo werkt ‘t bij BestBuddies

Wil je van betekenis zijn voor een ander? Door Buddies met Peer-Buddies (vrijwilligers) te matchen, brengt BestBuddies jongeren met en zonder een licht verstandelijke beperking bij elkaar. Goeie match? Dan is het een kwestie van doen, creëer met elkaar de leukste herinneringen. Gewoon op je eigen manier, zonder poespas.

Kennismaken

We zijn benieuwd naar jou! We willen je graag beter leren kennen en koppelen je graag aan iemand die helemaal bij je past. Meld je aan en we nemen contact met je op.

Prematch

Hoe beter jij bij een Buddy of Peer-Buddy past, hoe leuker het is. De match wordt begeleid door onze clubmanagers.

Ontmoet

Zomaar even 'ja ik wil' zeggen, dat hoeft natuurlijk niet. Maak eerst kennis met je Buddy of Peer-Buddy en besluit zelf of je vrienden wil worden.

Share the fun

Heb jij precies de juiste Buddy of Peer-Buddy gevonden? Ga dan samen leuke dingen doen. Deel je ervaringen met ons en met de wereld!

Direct aanmelden

Buddy  Student-Buddy  Peer-Buddy

Buddy: ik zoek een vriend. 
Student-Buddy: ik wil vanuit mijn opleiding een vriend zijn. 
Peer-Buddy: ik wil een vriend zijn. 

TEST

TEST van de website

Stories

Regelen helpt gewéldig.

Een voetbaltoernooi, de Friendshipwalk, Glow Golf, een BuddyBarbecue, Silent Disco, een theateruitje... BestBuddies geeft je graag alle ruimte om de dingen te organiseren waar buddies blij van worden. Wil jij je steentje bijdragen?

KOPPEL JE

EVENEMENT

Jouw evenement aan een goed doel koppelen?  Denk aan BestBuddies! We denken graag met je mee. 

NAAMS

BEKENDHEID

Naamsbekendheid zorgt voor meer vriendschappen! Help ons en help jezelf door BestBuddies te promoten. Logo nodig? Teksten? We staan altijd voor je klaar. 

ORGANISEER

EEN ACTIE

Fondsenwervende acties zijn van levensbelang voor BestBuddies. Weet jij of organiseer jij zelf een fondsenwervende actie? Neem contact op ons op of klik op de link.