Zo werkt ‘t bij Best Buddies

Wil je van betekenis zijn voor een ander? Door Buddees met Buddies te matchen, brengt BestBuddies jongeren met en zonder beperking dichter bij elkaar. Goeie match? Dan is het een kwestie van doen, creëer met elkaar de leukste herinneringen. Gewoon op je eigen manier, zonder poespas.

Kennismaken

We willen je graag beter leren kennen. Meld je aan en we nemen contact met je op.

Prematch

Hoe beter jij bij een buddy of buddee past, hoe leuker het is. De match wordt begeleid door onze buddycoaches.

Ontmoet

Zomaar even 'ja ik wil' zeggen, dat hoeft natuurlijk niet. Maak eerst kennis met andere buddies en ontdek jezelf en elkaar.

Share the fun

Heb jij precies de juiste buddy of buddee gevonden? Ga dan samen leuke dingen doen. Deel je ervaringen met de wereld!

Wat kun jij betekenen?

Betekenis vol zijn kan op heel veel verschillende manieren. Veruit de meeste vrijwilligers van BestBuddies kiezen voor een match, waarbij jongeren met en zonder beperking vanuit commitment aan elkaar zijn verbonden. Het doel? Elkaar in balans houden, ver van eenzaamheid of isolement. Wil je liever bijdragen in natura, bijvoorbeeld door het organiseren van activiteiten? Wil je vanuit je beroep, onderneming of professionele netwerk bijdragen aan BestBuddies? We willen je graag beter leren kennen.

CSR

15

In 2014 stelde het Delftse Humanagement haar medewerker Sanne van Es een jaar lang 2 dagen p.w. beschikbaar als directeur a.i. voor BestBuddies. Dat noemen wij een mooi voorbeeld van Corporate Responsibility. Welk bedrijf volgt? 

Actief

43

Durf jij al in galop met paardrijden? Uniek Sporten is hét loket op het gebied van aangepast sporten. Want met je Buddy sporten is toch veel leuker dan alleen? 

Vol plannen

47

Boudewijn en Niek zijn sinds 2015 elkaars buddy. Ze zijn alles behalve hetzelfde. Samen leggen ze contacten, verbreden hun wereld en pakken gezellig een biertje! Plan 2016: varen met de motorboot van Niek.

Enthousiast

22

Manon zet zich sinds begin 2016 in voor BestBuddies op het gebied van training en coaching. Met haar enthousiasme begeleidt zij het team van ambassadeurstrainers en nieuwe vrijwilligers.  

mooie plaatjes

19

Fotograaf Joost van den Berg maakte tijdens #LaatJeZien een prachtige fotoreportage. Waardevolle plaatjes als herinnering aan een prachtige dag. Het album vind je op onze Facebookpagina. 

Regie

63

Frank is sinds 2010 buddy; bovendien schuilt een groot theaterregisseur in hem. 
In 2014 heeft Frank de musical van BestBuddies geregiseerd; zijn werk is bekroond met een uitzending op de KRO.

Promotor

09

In 2012 koos de Bredase serviceclub Kiwanis BestBuddies als steundoel. Vriendschap bereikbaar maken voor iedereen. Omwille van deze missie is een fundraise georganiseerd. De opbrengst is voor lokale buddy initiatieven. Dankjewel!

Rijnmond

101

Op 16 mei 2013 werd regio coördinator Mirte geïnterviewd door Radio Rijnmond. Vlak na de uitreiking van de Kroonappel in het Paleis op de Dam. Super enthousiast; ¨de Kroonappel is een droom die uitkomt!¨

Picknick 2.0

69

Samen een vorkje prikken? Lekker in het park, in een markant gebouw met uitzicht op de IJssel... Een aantal keer per jaar organiseren buddykopppels een picknick in en om Zwolle. Kom je ook?