Zo werkt ‘t bij BestBuddies

Wil je van betekenis zijn voor een ander? Door Buddies met Peer-Buddies (vrijwilligers) te matchen, brengt BestBuddies jongeren met en zonder een licht verstandelijke beperking bij elkaar. Goeie match? Dan is het een kwestie van doen, creëer met elkaar de leukste herinneringen. Gewoon op je eigen manier, zonder poespas.

Kennismaken

We zijn benieuwd naar jou! We willen je graag beter leren kennen en koppelen je graag aan iemand die helemaal bij je past. Meld je aan en we nemen contact met je op.

Prematch

Hoe beter jij bij een Buddy of Peer-Buddy past, hoe leuker het is. De match wordt begeleid door onze clubmanagers.

Ontmoet

Zomaar even 'ja ik wil' zeggen, dat hoeft natuurlijk niet. Maak eerst kennis met je Buddy of Peer-Buddy en besluit zelf of je vrienden wil worden.

Share the fun

Heb jij precies de juiste Buddy of Peer-Buddy gevonden? Ga dan samen leuke dingen doen. Deel je ervaringen met ons en met de wereld!

Direct aanmelden

Buddy  Student-Buddy  Peer-Buddy

Buddy: ik zoek een vriend. 
Student-Buddy: ik wil vanuit mijn opleiding een vriend zijn. 
Peer-Buddy: ik wil een vriend zijn. 

TEST

TEST van de website

Wat kun jij betekenen?

Vriendschap is een basisvoorwaarde voor geluk

En geluk is tenslotte voor iedereen. Daarom inspireert BestBuddies jongeren met en zonder beperking om het beste van zichzelf met elkaar te delen. Wij inspireren deze jongeren om samen iets te ondernemen, te organiseren of samen te werken. De leukste momenten beleef je immers samen.  Wil je vanuit je persoonlijke interesse, beroep, onderneming of professionele netwerk bijdragen aan BestBuddies? We willen je graag beter leren kennen.

KOPPEL JE

EVENEMENT

Jouw evenement aan een goed doel koppelen?  Denk aan BestBuddies! We denken graag met je mee. 

NAAMS

BEKENDHEID

Naamsbekendheid zorgt voor meer vriendschappen! Help ons en help jezelf door BestBuddies te promoten. Logo nodig? Teksten? We staan altijd voor je klaar. 

NETWERKER

Na zijn studie ging Frank aan de slag bij Accenture. Hier ontstond een mooie samenwerking tussen Accenture en BestBuddies. Help BestBuddies net als Frank door het inzetten van jouw netwerk. 

ORGANISEER

EEN ACTIE

Fondsenwervende acties zijn van levensbelang voor BestBuddies. Weet jij of organiseer jij zelf een fondsenwervende actie? Neem contact op ons op of klik op de link. 

Kom op

NOU!

Leander en Iwan zijn sinds 2014 elkaars buddy. Squash, barefoot running, een haltertje pushen... Sport verbindt en winnaars verbroederen, ook als ze een keertje verliezen. Nog een potje doen?

ORGANISEER

EEN ACTIE

Fondsenwervende acties zijn van levensbelang voor BestBuddies. Weet jij of organiseer jij zelf een fondsenwervende actie? Neem contact op ons op of klik op de link. 

GIFTEN

Eenmalig BestBuddies steunen? Wij zijn blij met iedere gift die volledig ten goede komt aan vriendschap voor iedereen. 

GEZOCHT:

VRIJWILLGERS

Ben jij die gedreven evenementvrijwilliger de we zoeken? Wil jij je handen uit de mouwen steken tijdens evenementen van BestBuddies? Maak deel uit van ons evenemententeam! 

GEZOCHT

PRTALENT

Ben jij het PR- en fondsenwervende talent van het jaar? Krijg jij een kik van netwerken? Zet je in als vrijwillig PR- en fondsenwervingscoördinator bij BestBuddies.

Share the fun

Anderen inspireren? Deel je leukste momenten. Vertel een mooi verhaal.
Wees trots. Laat je zien.

Y
Let op: BestBuddies is verhuisd naar Almere! 
Y
Mariska geniet van haar zwangerschapsverlof. Ilse vervangt haar! 
B
Ben jij opzoek naar een leuke eventstage? Mail ons!  
BestBuddies
B
We zijn opzoek naar vrijwilliger voor op het secretariaat (8u p/w)