Zo werkt ‘t bij BestBuddies

Wil je van betekenis zijn voor een ander? Door Buddies met Peer-Buddies (vrijwilligers) te matchen, brengt BestBuddies jongeren met en zonder een licht verstandelijke beperking bij elkaar. Goeie match? Dan is het een kwestie van doen, creëer met elkaar de leukste herinneringen. Gewoon op je eigen manier, zonder poespas.

Kennismaken

We zijn benieuwd naar jou! We willen je graag beter leren kennen en koppelen je graag aan iemand die helemaal bij je past. Meld je aan en we nemen contact met je op.

Prematch

Hoe beter jij bij een Buddy of Peer-Buddy past, hoe leuker het is. De match wordt begeleid door onze clubmanagers.

Ontmoet

Zomaar even 'ja ik wil' zeggen, dat hoeft natuurlijk niet. Maak eerst kennis met je Buddy of Peer-Buddy en besluit zelf of je vrienden wil worden.

Share the fun

Heb jij precies de juiste Buddy of Peer-Buddy gevonden? Ga dan samen leuke dingen doen. Deel je ervaringen met ons en met de wereld!

Direct aanmelden

Buddy  Student-Buddy  Peer-Buddy

Buddy: ik zoek een vriend. 
Student-Buddy: ik wil vanuit mijn opleiding een vriend zijn. 
Peer-Buddy: ik wil een vriend zijn. 

Wauw! Je past goed bij BestBuddies!

Buddy worden doe je niet zomaar. Dus maak gerust even kennis met ons. Ook als je denkt dat je niet veel ervaring hebt met de doelgroep van BestBuddies, kun je ons helpen. We zoeken vrijwilligers die ons helpen bij het organiseren van activiteiten. Ook kun je ons steunen vanuit je professionele netwerk.

 

Als je besluit om buddy te worden, staan we ter zijde met raad en daad. Bovendien kun je altijd rekenen op een landelijk netwerk van buddies met ervaring. We onderhouden goede contacten met welzijn-, zorg en onderwijsinstellingen.
Kortom: Je staat er niet alleen voor. 

 

Zullen we kennismaken?

Dankjewel voor je belangstelling.
Vul hieronder je persoonsgegevens in, we respecteren je privacy. Je krijgt een kopie van je aanvraag per e-mail en behandelen je aanvraag altijd binnen drie dagen, maar meestal gaat dit veel sneller.
Het antwoord op je vraag of aanmelding sturen we naar het adres dat je hier invult.
Vul je achternaam in, zonder leestekens.
Bijvoorbeeld: 3992 PK