Zo werkt ‘t bij Best Buddies

Wil je van betekenis zijn voor een ander? Door Buddees met Buddies te matchen, brengt BestBuddies jongeren met en zonder beperking dichter bij elkaar. Goeie match? Dan is het een kwestie van doen, creëer met elkaar de leukste herinneringen. Gewoon op je eigen manier, zonder poespas.

Kennismaken

We willen je graag beter leren kennen. Meld je aan en we nemen contact met je op.

Prematch

Hoe beter jij bij een buddy of buddee past, hoe leuker het is. De match wordt begeleid door onze buddycoaches.

Ontmoet

Zomaar even 'ja ik wil' zeggen, dat hoeft natuurlijk niet. Maak eerst kennis met andere buddies en ontdek jezelf en elkaar.

Share the fun

Heb jij precies de juiste buddy of buddee gevonden? Ga dan samen leuke dingen doen. Deel je ervaringen met de wereld!

Wauw! Je past goed bij BestBuddies!

Buddy worden doe je niet zomaar. Dus maak gerust even kennis met ons. Ook als je denkt dat je niet veel ervaring hebt met de doelgroep van BestBuddies, kun je ons helpen. We zoeken vrijwilligers die ons helpen bij het organiseren van activiteiten. Ook kun je ons steunen vanuit je professionele netwerk.

 

Als je besluit om buddy te worden, staan we ter zijde met raad en daad. Bovendien kun je altijd rekenen op een landelijk netwerk van buddies met ervaring. We onderhouden goede contacten met welzijn-, zorg en onderwijsinstellingen.
Kortom: Je staat er niet alleen voor. 

 

Zullen we kennismaken?

Dankjewel voor je belangstelling.
Vul hieronder je persoonsgegevens in, we respecteren je privacy. Je krijgt een kopie van je aanvraag per e-mail en behandelen je aanvraag altijd binnen drie dagen, maar meestal gaat dit veel sneller.
Het antwoord op je vraag of aanmelding sturen we naar het adres dat je hier invult.
Vul je achternaam in, zonder leestekens.
Bijvoorbeeld: 3992 PK